Cupcakes voor bevrijding!

Het is even stil geweest rondom The Pearls of Africa. Maar daar gaat nu verandering in komen! Kate heeft zeker niet stil gezeten en zet zich elke dag vol passie in om The Pearls te begeleiden naar een mooie toekomst.

A.s. zondag vertrekken we opnieuw naar Oeganda om te kijken hoe het onze Pearls vergaat. Bij terugkomst zullen we op bevrijdingsdag iets delen van onze ervaringen in de evangelische gemeente de Brug. Ook zullen we een oproep doen waarover je nu vast na kunt denken. Om onze Pearls te kunnen garanderen dat ze in de toekomst naar school kunnen blijven gaan, zijn we op zoek naar persoonlijke sponsors. Naast een stabiele financiële basis, toon je ook betrokkenheid bij jouw Pearl. We hebben gezien dat die persoonlijke betrokkenheid de kinderen enorm helpt in hun ontwikkeling. De gedachte dat jij in dat verre Nederland de moeite neemt om hem of haar te bemoedigen, maakt hen sterker en zekerder! Na de dienst liggen er flyers van de Pearls die nog geen persoonlijke sponsor hebben. Elke Pearl met zijn eigen achtergrondverhaal. Laat je blik er eens over gaan of neem een flyer mee naar huis en bid ervoor. Kun je niet naar de kerk komen op 5 mei? De flyers zullen ook online komen op www.thepearlsofafrica.nl

Om deze actie extra aandacht te geven gaan we weer cupcakes bakken. Deze keer kun je ook cupcakes van te voren bestellen.Eén ovenheerlijke cupcake kost €1,25. Neem je er 10, dan krijg je gratis een leuke verrassing bij je bestelling. Geen contant geld bijdehand? Geen probleem, laat je telefoonnummer bij ons achter en we sturen je een tikkie. Wil je een bestelling doen, geef dat dan vóór 3 mei door via een PB op Facebook (www.facebook.nl/thepearlsofafrica) of via email (thepearlsofafrica@gmail.com). De verse cupcakes liggen dan op 5 mei voor je klaar! Woon je in de gemeente Nieuwkoop e.o. en je komt niet daar de kerk, dan komen we de cupcakes bij je thuis bezorgen.

Trakteer jezelf of iemand anders op een vers gebakken cupcake, en bevrijd op bevrijdingsdag een kind van de armoede!